BANER

1dani kruhaDani kruha – dani zahvalnosti 

Uz proslavu Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, (što ga obilježismo danas, u petak 13. listopada), najprije u vrtiću, pa u školi, a zatim i prije, te nakon večernje svete mise i u crkvenoj dvorani - prigodnim druženjem i blagoslovom kruha, peciva, voća - svega što pripremiše marljive, mahom roditeljske, ruke,  zapitajmo se jesmo li, poput najmlađih, radosni i zahvalni?! Manifestacija imala je humanitarni karakter, te hvala svima koji su sudijelovali.

 

gaudete logZbor Gaudete poziva

da im se pridružite

 

Zbor Gaudete koji, vec godinu dana, pjevaju uz  vecernje svete mise, traži nove članove i poziva zainteresirane mlade, srednjoškolce i studente, da im se pridruže. Proba je 8. listopada (u nedjelju) nakon večernje mise.Dobrodošli!

 

 

mladiListopadska pobožnost
 
Listopadsku pobožnost po običaju predmole naša djeca po razredima kako slijedi:
Ponedjeljkom  novi  krizmanci - IX razred i s njima  VIII. razred.
Utorkom predmoli VII. razred,   -     Srijedom predmoli VI, razred
Četvrtkom predmoli V,razred       -   Petkom predmoli IV.razred
Subotom svi koji dođu.Nedjeljom Molitvena zajednica.
 

Leopold-milenijskaNeumska "milenijska" fotografija

Sve da i nije bilo kišice pa kiše ovo mnoštvo ne bi moglo nikako proći pored lijesa sv. Leopolda u zadanom roku od petnaestak minuta! Svi smo ga vidjeli, srce nam je zaigralo, biskup izmolio molitvu za Hrvate u Bosni i Heregovini, pjevali smo svečeve litanije - doista Ovo je dan što ga stvori Bog za naš grad i žup!!! Pratnja svečevih moćiju je veoma iznenađena  i nije im se bilo lako snaći... ali su rado sačekali obećani rok te se s puta javili sa najljepšom ocjenam za Neum...

Više...

Stranica 4 od 116

4

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 43 

Statistika

Danas12
Jučer65
Tjedan77
Mjesec1887
Ukupno162356

Site Login