ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

krizma2017 naslov Krizma i proslava Gospe od Zdravlja

Župa danas radosno proslavlja blagdan svoje nebeske zašitnice Gospe od Zdravlja. Na središnjem, koncelebriranom Misnom slavlju, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Ratko Perić podijelio je sakrament svete krizme za 31 krizmanicu i 19 krizmanika (ukupno njih 50). Na samom početku, a u ime ovogodišnjih krizmanika pročitan je kratak pozdravni govor, te uručen simboličan poklon – umjetnički reljefni prikaz Gospe, u čijoj se crkvi, ove nedjelje, posljednje u mjesecu kolovozu, okupilo vjerno mnoštvo u želji dostojanstvene proslave Njenog blagdana i sakramenta svete krizme.

Više...

zavMarijansko hodočašće

Nakon nedavno proslavljenog blagdana Velike Gospe, a uoči sutrašnjeg blagdana BDM Kraljice i nadolazeće svetkovine Gospe od Zdravlja, našu župu, drugu godinu zaredom, pohodili su hodočasnici Marijanskog zavjeta – zavjetnog hodočašća domovini, koji na svom putu posjećuju Gospina svetišta, u XI. tjedana koliko hodočašće traje. Zahvaljujemo im, kao i  svima koji su omogućili da ih srdačno dočekamo i okrijepimo na njihovu putu. 

 

vel gospa 2017Čuj nas Majko, nado naša

Zapovjedna je svetkovina- blagdan Uznesenje Blažene Djevice Marije- Velika Gospa. Pored večernje svete mise, u župskoj crkvi Gospe od Zdravlja, jutros u 9 sati, slavljena je sveta misa. Kako je, na samom početku, istaknuo župnik don Ivica,  današnji blagdan uistinu je povod za veliku radost u našoj župi koja je, uz  susjednu nam župu Gradac (koja pak danas, osobito svečano proslavlja Veliku Gospu), također odabrala našu nebesku Majku za svoju nebesku zaštitnicu i zagovarateljicu kod Boga.

Više...

gospa vel foIz župskih oglasa...

U utorak je zapovjedna svetkovina Uznesenje B.D. Marije – Velika Gospa, patron susjedne župe Gradac. U župskoj crkvi mise u 900  i 1900 sati.Devetnica Gospi od Zdravlja počinje u petak uz večernju sv. misu. Krizmanici: Biskupov ispit u subotu 19. kolovoza 2017. u 1000 sati.

 

Stranica 4 od 115

4

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 27 

Statistika

Danas0
Jučer78
Tjedan317
Mjesec2028
Ukupno156307

Site Login