ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

2ned120317 pokhSvetište u Hrasnu - mjesto korizmenog hodočašća

Korizmena pokornička hodočašća, u biskupijsko svetište Trebinjsko-mrkanske biskupije – Kraljica Mira u Hrasnu organizirana su i ove godine, četvrti put zaredom, što će, duboko se nadamo, ostati i postati tradicija. Na susretu, uz blagdan Gospe Lurdske – supatron župe Hrasno, svećenici su se dogovorili o organizaciji ovokorizmenih hodočašća.

Više...

zbor prozor mainPosjet zbora iz Prozora

Posjet dragih ljudi uvijek je razlog za veselje. Osobito, ako su okupljeni u radosti pjesme, slavljenja i služenja Bogu. Jedan takav posjet dogodio se  kada su sestru Anđelinu Perić, katehetisticu zaduženu i za rad sa zborovima, u našoj župi Gospe od Zdravlja u Neumu, posijetili dragi gosti predvođeni vlč. Stipom, župni zbor Župe Presvetog Srca Isusova iz Prozora, gdje je sestra Anđelina djelovala punih 11 godina. 

Više...

stadler 080317Hodočašće na Stadlerov grob

U srijedu, 8. ožujka 2017. god. obilježen je dan spomena na slugu Božjega, nadbiskupa Josipa Stadlera u sarajevskoj prvostolnici uz prisustvo sestara Služavki Maloga Isusa, djece Stadlerova dječjeg sela Egipta, Prijatelja Maloga Isusa, bogoslovske zajednice na čelu s vicerektorom vlč. Markom Mikićem te hodočasnicima iz naše župe Gospe od Zdravlja iz Neuma predvođeni s. Anđelinom Perić.

Više...

kor svetište kraljice miraKorizmena hodočašća

Kako je i najavljeno, i ove godine organizira se  pokorničko hodočašće župa Trebinjsko-mrkanske biskupije u Svetište Kraljice Mira u Hrasno. Za raspored pokorničkog hodočašća kliknuti na "Više".

Više...

Stranica 6 od 111

6

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 35 

Statistika

Danas21
Jučer53
Tjedan249
Mjesec2117
Ukupno144943

Site Login