BANER

duhovna obnova jpg 2017Održana duhovna obnova

U našoj župi od. 19. do 21. svibnja 2017. god. s. Marina Perić održala je duhovnu odnovu za Prijatelje Malog Isusa, djecu i mlade pod nazivom „Bit ćete mi svjedoci“ (Dj 1, 8). Susret je započeo misnim slavljem koje je predslavio don Stipe Gale, a nakon misnog slavlja usljedilo je predavanje u kojem je s.Marina Prijateljima Malog Isusa progovorila o poslanju. „Radost mi je večeras biti s vama, od srca vas pozdravljam našim pozdravom Živio Mali Isus!

Više...

kraljicamira hrasno2016jpgKraljice Mira, moli za nas!

Iduće nedjelje (14.svibnja)  je Kraljica Mira. Svetu misu u svetištu Hrasno (u 11h) predvodi naš biskup Ratko. U župskoj crkvi stoga nema mise u 11 nego samo u 9 sati. U novoj crkvi su mise u 730 i večernja u 1900.

Više...

nov crkvaSvibanjska pobožnost

U ponedjeljak počinje svibanjska pobožnost, izvanliturgijska pobožnost u čast Blažene Djevice Marije; održava se tijekom svibnja, a sastoji se od molitava (krunica, litanije) i marijanskih pjesama. Večernje svete mise su u 19 sati. Sutra (1. svibnja) iznimno, pored večernje svete mise u 19 sati u župnoj crkvi  i sveta misa u 11 sati u čast sv. Josipa u novoj crkvi.

Više...

skhm2017ssSusret u Vukovaru...

Mladi  župe uskoro planiraju putovanje na Susret Hrvatske Katoličke Mladeži u Vukovar. Geslo Susreta je: "Krist, nada naša". Više o samom Susretu možete pogledati ovdje. Mladima želimo da lijepo predstave našu župu i da se kući vrate s dojmovima i u radosti zajedništva i vjere.

Više...

Stranica 8 od 116

8

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 45 

Statistika

Danas12
Jučer65
Tjedan77
Mjesec1887
Ukupno162356

Site Login