ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

zornica001Mise zornice

Došašće je. Od danas (ponedjeljak) svaki dan imamo dvije mise: zornica u 6 sati i večernja u 17sati. Jutros, na misi zornici, bijaše veliki broj vjernika. Da u vremenu, koje ide, tako i nastavimo te se, na najbolji mogući način, pripremimo za blagdan Božića. 

Više...

adventSveto vrijeme: Advent - Došašće
 
U nedjelju 4. prosinca započinje sveto vrijeme Adventa - Došašća. Vrijeme osobito sveto po tomu što nas potiče na dostojnu pripravu, prije svega duhovnu a onda i materijalnu, za Božić. Ali ne samo za kalendarski Božić: pripremamao dušu za Isusov stvarni dolazak u naš život. Duhovna dimenzija je doista daleko vrjednija. Sastoji se u obnovi ljubavi prema Bogu u sakramentu sv. ispovijedi koji će biti zajednički, obiteljski ("i vama, braćo!") u subotu prije treće nedjelje došašća. Zatim rast u bratskoj ljubavi u akciji Paket ljubavio za potrebne. Nastojmo misliti na duhovno, a ne zaboraviti ni božićne radosti cijelog bića!!!

2Prostor za mlade

S puno entuzijazma i dobre volje krenulo se u realizaciju ideje opremanja i adaptacije prostora za mlade. Prostor za susret i druženje u radosti duhovmog zajedništva. Sve u okviru postojećeg kompleksa novoizgrađene crkve.

Više...

Vukovar-WNeum Vukovaru
 
Neum je odao priznanje gradu heroju i njegovoj žrtvi za hrvatski narod: dva autobusa i znatan broj drugih prevoznih sredstava odveo je veolik broj župljana  u Vukovar. A i oni koji su ostali učinili su ono što je bilo u njihovoj moći. Svijeće su se palile na dva mjesta: na magistrali za Neumljane i prolaznike, i posebno svečano  kod spomen obilježja. Nakon sv. mise koju su slavili s punom crkvom Božjeg puka don Stipe i don Ivica blagoslovljene su i zapaljene svijeće s kojim se krenulo od župske crkve  putem sv. Ante kroz Vukovarsku ulicu do spomen-obilježja braniteljima uz glasnu molitvu. Don Stipe je kod križa izmolio  molitvu za vukovarske i sve druge branitelje. Procesiju je organizirala Udruga žena Kraljica Katarina i braniteljske udruge.

Stranica 9 od 109

9

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 48 

Statistika

Danas49
Jučer103
Tjedan381
Mjesec2267
Ukupno139358

Site Login