ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

Ispovijed-slBožićne ispovijedi 2016. u Neumu

 

Sv. ispovijed je srce božićne priprave, Došašća. Bez nje Božić - nije Božić nego folklor i kao takav prije svetogrđe nego Božić! -Uobičajene su zajedničke ispovijedi u župskim zajednicama da potvrdimo ono što uvijek govorimo kad se ispovjedamo Bogu, ali  "i vama braćo". Zato dođimo baš taj dan Sve drugo u stranu! Ne ispričavajmo se ničim"

I. grupa - 1100 sati. - Sva djeca i poslijepodnevna smjena radnika.
II. grupa u 1330 sati - Glavna grupa, najviše svećenika na raspolaganju!
III. grupa u 1530 sati  - Napomena: tad imamo na raspolaganju manje svećenika!

Nikola-16-1-WWSveti Nikola u Neumu

 

Na svoj blagdan 6. prosinca sv. Nikola je i ove godine pohodio svoj Neum, Kako sam reče tu se osjeća ponajbolje.Dječice blizu 400, njihovi roditelji i dr. ispunili su novu crkvu gdje ih je pozvalo zvono sv. Nikole, a onda su sišli u noovouređenu prostranu dvoranu na susret sa sv. Nikolo, Krampus je unio malo pometnje, bilo je bježanja i plača... Ali kad se Nikola pojavio sa svojim anđelima pobjegao je. Slijedio je pozdrav dječici i dioba prigodnih poklona. Atmosfera za pamćenje. Nadamo se da će nam netko poslati o fotografije malenih.... zasad samo ove...

Više...

aNDRIJA-SVSveti Andrija, apostol i mučenik

Gospodine, sveti apostol Andrija, kojeg danas (30.studenog) slavimo bio je u Tvojoj Crkvi propovjednik i pastir. Smjerno Te molimo da nas ne prestane kod Tebe zagovarati. Andrija, kao i brat mu Šimun Petar, bijaše ribar na Genezaretskom jezeru u Kafarnaumu, kamo obojica dođoše iz rodne Betsaide.

Više...

zornica001Mise zornice

Došašće je. Od danas (ponedjeljak) svaki dan imamo dvije mise: zornica u 6 sati i večernja u 17sati. Jutros, na misi zornici, bijaše veliki broj vjernika. Da u vremenu, koje ide, tako i nastavimo te se, na najbolji mogući način, pripremimo za blagdan Božića. 

Više...

Stranica 10 od 111

10

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 42 

Statistika

Danas21
Jučer53
Tjedan249
Mjesec2117
Ukupno144943

Site Login