ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

Godina-milosr-WSvečani završetak
 
godine Božjeg milosrđa
 
U nedjelju 13. studenog se po župama na svečani način završava Godina Božjeg milosrđa. U Našoj župi bit će to tijekom pučke mise u 9 sati. Svečanost je  zahvala Bogu za sve primljene darove tijekom ove milosne godine. Dođimo i od srca se zahvalimo Bogu!
Tripun-sv-etgiW2Proslavili smo sv. Tripuna mučenika
 
Malo se gdje na prostoru Crkve u Hrvata slavi sv. Tripun (osim na podoručju kotorske biskupij)e kao na neumskom području! Izvorište štovanja je rod Krmeka iz Drijena odakle su štovanje donijele obitelji Krmeka u Donji Klek i u Vranjevo Selo. Sv. mise su bile u 1000 sati u Vranjevu Selu i u 1100 sati u Donjem Kleku uz prisustvo seljana i njihovih prijatelja.

hkmvukKateheze srijedom

Započinjemo sa susretima, katehezama srijedom u 20:15 sati. Razlog: Priprema za Susret hrvatske katoličke mladeži, jubilarni deseti, koji će biti 29. i 30. travnja 2017. u gradu Vukovaru, simbolu stradanja i patnje, ali i simbolu ustrajnosti,slobode i nade. Geslo susreta je Krist, nada maša (1 Tim1,1).Radujemo se vašem dolasku, susretu, katehezama, te zajedničkom odlasku u Vukovar na proljeće!

Više...

Huda-Jama-W-mFilm o stradalima u novoj dvorani
 
Unaprijed najavljujemo novi  film o stradanju Hrvata nakon Drgog svjetskog rata u Slovenju pod nazivom HUDA JAMA koga će prikazati u novoj dvorani pod župnom crkvom istražitelj Roman Leljak u nedjelju 13. studenog u 1800 sati (poslije večernje mise). Film svuda  ispunja dvorane, nadamo se da će svi koji mogu na ovaj način i molitvom odati počast onima koji su bez suđenja okrutno masakrirani.

Više...

Stranica 10 od 109

10

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 45 

Statistika

Danas49
Jučer103
Tjedan381
Mjesec2267
Ukupno139358

Site Login