ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

benedikt sveti eSveti Benedikte, moli za nas...

Sveti Benedikt je rođen oko g. 480. u Norci, malom biskupskom sjedištu na podnožju sabinskih brda. Bio je sin dobrostojeće obitelji koja ga je poslala u Rim na odgoj i stjecanje znanja. Rim je tada još uvijek blistao od sjaja i stare slave i dičio se grobovima apostolskih prvaka Petra i Pavla.  Rimske prilike nisu oduševile mladoga i ozbiljnoga Benedikta. Njegov je duh težio za nečim višim i sadržajnijim.

Više...

klapa omisKlapa "Tiha luka" u Omišu

Nakon što su  16.svibnja u gradu sv.Donata, Zadru nastupili na Festivalu dječjih klapa u organizaciji Gradske knjižnica Zadar, Zaklade Delmata i HNK Zadar, te u visokoj dalmatinskoj konkurenciji osvojili značajno drugo mjesto,  četvero neumskih tinejdžera, naših župljana, (Marija, Nada, Iva i Tomislav) pod vodstvom njihovog glazbenog mentora Maria,  zapjevati će  na svečanom otvorenju Omiškog festivala 30.lipnja.

Više...

kriz tijel 2017 smIz župskih oglasa...

Lijepo i svečano proslavili smo svetkovinu Tijelova. Na jutarnjoj, kao i na  misi kod križa okupio se veliki broj vjernika…. U petak je Presveto Srce Isusovo. Misa u Dužima u 1100 i u župskoj crkvi u 1900 sati.U subotu je blagdan Rođenja sv. Ivana Krstitelja. Večernja misa je u novoj crkvi u 1900 sati.

Više...

plakat zupa - CopySvetkovina Tijelovo

U četvrtak je zapovjedna svetkovina Tijelovo. 

.Sv. misa s blagoslovom grada u 1900 sati kod Križa. U crkvi rana misa u 900 sati.

Više...

Stranica 2 od 112

2

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Statistika

Danas2
Jučer67
Tjedan348
Mjesec2010
Ukupno147226

Site Login