ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

Susret PMI u Odžaku

Susret Prijatelja Malog Isusa u Odžaku

30.travnja 2011. godine mi, Prijatelji Malog Isusa iz Neuma uputili smo se na susret PMI u Odžak. Nakon vožnje duge 8 sati napokon smo stigli. Ondje nas je dočekao župnik i dao nam blagoslov. Nakon toga smo imali kratku stanku, a zatim duhovni program gdje su nam se javno obratili majka i otac sedmero djece.

Više...

Papa i mladi

Skupština Hrvatske Katoličke Mladeži

U subotu 14.svibnja 2011 u 16:30h održat će se skupština HKM-a gdje će se odabrat predsjedništvo i pročelnici svih ostalih sekcija. Ovim putem pozivamo sve vas mlade koji imate minimalno 14 godina i svi ostali koji se osjećaju mlado, a nisu stupili u brak.

Više...

amicus 1

Održan koncert zbora Amicus u župnoj crkvi

U nedjelju 5. lipnja 2011 godine u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja u Neumu održan je drugi samostalni koncert zbora Amicus i njihovih gostiju. Koncert je započeo iza večernje svete mise u 2030h i u 2 sata koncerta zbor i gosti su izveli mnoge duhovne i svjetovne skladbe.

Više...

Sv_Ante

Proslava blagdana Svetog Ante

Malo je svetaca u katoličkoj Crkvi, po kojima je Bog tvorio tolika i tako vanredna čudesa kao što je tvorio po sv. Anti i na njegov zagovor. Sv. Ante proživio je svoju mladost u Portugalu i nije se bavio učenjem jezika. Ipak je u svojim propovijedima tako lijepo govorio talijanski i francuski te se činilo, da je te jezike učio od mladosti. 

Više...

Stranica 109 od 111

109

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 39 

Statistika

Danas21
Jučer53
Tjedan249
Mjesec2117
Ukupno144943

Site Login