ŽUPSKE OGLASE ZA SLIJEDEĆI TJEDAN MOŽETE DOBITI VEĆ U PETAK (kliknuti na >>> OGLASI)!

Min-vjetrNEZABORAVNI MINISTRANTSKI IZLET

      Na blagdan Gospe od Zdravlja pod glavnom misom pročitana su pred župnom zajednicom imena ministranata koji su tijekom ljeta posluživali kod svetih misa. Oni koji su i radnim danom psluživali dobili lijepe nagrade a svi su nagrađeni ministrantsim izletom koji je bio u subotu 17. ruijna uobičajenom "trasom". Iznimno smo  pohodili pećinu Vjetrenicu

Bran-mis-W-uBran-olt-WBran-vijenci-W

DOSTOJANSTVENA KOMEMORACIJA
U srijedu 7. rujna 2011. god. dostojanstveno smo obilježili 20-godišnji jubilej HVO-a misom u crkvi u 1700 sati, zatim polaganjem vijenaca kod Križa u 1800 sati i konačno druženjem u ljetnoj bašči hotela ZENIT. 

KriNE ZABORAVIMO NAŠE POKOJNE BRANITELJE!

Pozivamo župnu zajednicu na komemoraciju naših pokojnih branitelja. i proslavu 20-godišnjice osnivanja HVO-a.u srijedu 7. rujna 2011. godine
Program: u 1700 sati misno slavlje u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja koje će predvoditi župnik u koncelebraciji s prisutnim svećenicima. Poslije misnog slavlja pohodite će se spomen-obilježje, križ poviše Neuma, gdje ćemo se pomoliti za pokojne branitelje i položiti vijenac. Komemoracija završava druženjem u ljetnom vrtu hotela ZENIT.

Vr-Selo-2MALA GOSPA:  PROSLAVIMO ROĐENJE NAŠE MAJKE NEBESKE!

       Blagdan rođenja B. D. Marije proslavit ćemo u njezinom malom svetištu za našu župu, u Vranjevu Selu. Hodočasnička večernja misa bit će uočnica u srijedu u 1800 sati s prigodom za sv. ispovijed od 1700 sati. Glavno misno slavlje je na sam blagdan 8. rujna u četvrtak u 1000 sati.
      Dođite da proslavimo rođendan naše nebeska Majke!

Stranica 109 od 115

109

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 22 

Statistika

Danas0
Jučer78
Tjedan317
Mjesec2028
Ukupno156307

Site Login