BANER

Vijesti

BOŽIĆNI BLAGOSLOV OBITELJI
 
PO ULICAMA
 
bLAGOSLOV-BOŽIĆNII ove godine pruža se župljanima Neuma Božićni blagoslov obitelji po izboru. Važno je napomenuti da se blagoslivlju obitelji a ne kuće, one su već blagoslovljene. Blagoslov obitelji se može obaviti i naknadno, ali kada dođe koj član obitelji i zatraži blagoslov.
Raspored blagoslova abecednim redom po ulicama možete naći ovdje ako kliknete ovdje na: VIŠE (i u župnskim oglasima)

Više...

plakat bozic 2017Božićni koncert

Jučer, u treću nedjelju Došašća, u župskoj crkvi, održan je koncert na kojem su, nastupili  brojni solisti, klape i zborovi, u pratnji Tamburaškog orkestra Mostar. Bila je to prilika da, nakon lijepe  pripreme za blagdan Kristova rođenja, mnoštvo okupljenih uživa u prigodnim skladbama i tako, još jedanput, u srcu probudi radost nadolazećeg blagdana. Koristimo priliku zahvaliti svima koji su sudjelovali i poželjeti da se večeri poput ove, ispunjene veseljem i pjesmom, ponove i u buduće.

Više...

zorniceZornice i ove godine u Došašću

U ponedjeljak započinju sv. mise po rasporedu Došašća. Točno u 600 sati zornica, tako da  se može stići na autobus i posao, koji idu ranije, te večernja misa u 1700 sati. Pod obje mise će se moliti za pokojne toga dana pa koji su naručili sv. mise mogu izabrati bilo koji termin.

Više...

Nikola-2017-01Sv. Nikola je  bio darežljiv!

 Iza večernje sve. mise u novoj crkvi, gdje postoji zvono i kip sv. Nikole, on je  došao u veliku dvoranu ispod crkve, te mališanima podijelio više od 300 paketića uz prigodni program. Anđeli su dobro obavili posao, a ni krampus nije mirovao nego dijelio šipke roditeljima.... - Sv. Nikola je bio radostan u krugu naše dječice. Zahvaljuje se i obećeje izmoliti Božji blagoslov svima koji su mu pomogli razveseliti djecu, ove godine su to diskonti: NERETVANAC, PETRA, JADRAN-PROMET, KUZMAN i IVICA KALAUZ. Zahvaljuje se i brojnim gospođama koje su darove pripremile...

Nikola-16-1-WWDječice, sveti Nikola stiže!
 
Javljamo našim malenima da je sv. Nikola najavio da će doći u Neum 6. prosinca u novu crkvu u  1700 sati pa da će onda iza mise sići u dvoranu da im podijeli darove! Maleni, hrabro dođite! - Bit će to radosni susret sa sv. Nikolom koji će dobre pohvaliti a zločaste samo blago opomenuti... A vama starijima je poručio da mu budete na usluzi, osobito diskonti, da prikupi dovoljno darova...
 

Više...

Više članaka...

Stranica 1 od 91

Početak
«
1

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 51 

Statistika

Danas12
Jučer65
Tjedan77
Mjesec1887
Ukupno162356

Site Login