Vijesti

svvlahoisviSvijećnica i sveti Vlaho

U četvrtak je  Svijećnica. Svečana večernja misa u 1700 sati. Ponijeti zaštićene svijeće. Poslije svete mise blagoslov grla po zagovoru sv. Vlahe. U petak je sv. Vlaho, večernja sv. misa u 1700 sati uz blagoslov grla.

 

Više...

Toma-Akvinski-1Sveti Toma Akvinski, moli za nas

Danas (28.) je sveti Toma Akvinski. Večernja sveta misa je u 17h!  Sveti Toma kojega se Crkva danas sjeća, pripada svakako u red jednog od najvećih crkvenih umova. Rođen je 1225. u dvorcu Akvino u južnoj Italiji. Od malena je pokazivao veliku želju za znanjem, a završavajući visoke škole u Napulju upoznao se s dominikanskim redom. Roditelji su se protivili da on kao plemićki sin stupi u prosjački red.

Više...

Obracenje-svetog-Pavla-apostolaUz  blagdan obraćenja sv. Pavla 

U susret blagdanu obraćenja svetoga Pavla (srijeda 25. sječanj, večernja misa je u 17 sati) donosimo dio teksta Papine kateheze iz rujna 2008., a koja tematizira navedeni događaj Pavlova obraćenja.

 

 

Više...

bLAGOSLOV-BOŽIĆNIOvogodišnji božićni blagoslov obitelji
 
Na želju mnogih župljana ove godine ćemo proći s božićnim blagoslovom kroz sve neumske ulice! Nužno je iznijeti neke napomene
- Blagoslivljaju se obitelji, dakle samo kuće (stanovi) u kojima se živi!
- Tko ide na putovanje može se javiti po dolasku. - Ostavlja se i mogućnost blagoslova na Bogojavljenje kao prošle godine za one koji tako žele. Budući da se stanje u ulicama ispod magistrale mijenja, nužno je prijaviti obitelj i kućni broj! -Raspored pohoda po ulicama možete naći abecednim redom kad kliknete na VIŠE.

Više...

IspovijedJoš termina za božićnu ispovijed....
 
Crkva Gospe od Zdravlja, župska crkva!
 
Utorak, srijeda, četvrtak i petak od 1630!
Eventualne nove nemoćne osobe koje već nismo pohodili prijavite na naš e-mail ili na telefon 880-048.

 

Sretan i blagoslovljen Božić...

Više članaka...

Stranica 9 od 89

9

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 34 

Statistika

Danas66
Jučer218
Tjedan284
Mjesec1926
Ukupno152619

Site Login