Vijesti

15. kolovoza: UZNESENJE B. D. MARIJE - Velika GGradac-1ospa

Uznesenje B. D. Marije  - VELIKA GOSPA - u Katoličkoj Crkvi je zapovjedna svetkovina.
U župi Neum su svete mise u 900 i 1930 sati.
U susjednoj župi Gradac, od koje mje odcijepljena župa Neum, Velika Gospa je patron župe. Zato velik broj Neumljana na ovaj dan hodočasti Gospi u Gradac, bilo pješice bilo vozilima. Dostojno proslavimo ovaj blagdan naše nebeske majke!

Papa bl. Ivan Pavao II

Blagoslovljena slika Pape bl. Ivana Pavla II

Na ulazu u župnu crkvu postavili smo sliku pape bl. Ivana Pavla II, rad našeg umjetnika Srećka Kriste, a poklon osobe koja tvrdi da je po njegovu zagovoru dobila vidnu pomoć u zdravlju. Veliki blaženi Papa od danas će sve koji ulaze u crkvu dočekati sa osmjehom pozdrava i uzdignutom rukom na apostolski blagoslov.
Preporučimo mu naše molitve da ih podupre svojim zagovorom!

klapa_web

3. Susret klapa "Neum 2011"

Klapa Neum u suradnji sa Udrugom turističkih djelatnika i općinom Neum u četvrtak, 28. srpnja, s početkom u 21:00 sat organizira 3. susret klapa. U jedinom hercegovačkom gradiću na obali Jadrana – Neumu nastupiti će osam klapa koje dolaze iz Dalmacije i Hercegovine.

Više...

Tijel-narod

Proslavili smo blagdan Tjelova

Svetkovinu Tijelova doista smo svečano proslavili. Po već ustaljenom običaju okupilo se mnoštvo vijernika oko križa. Misno slavlje koje je počelo u 18h predvodio je don Đuro Bender uz koncelebraciju župnika don Ivice i don Zdravka. Zbor pod ravnanjem sestre Tereze je pjevao pod ovom svetom mimsom.

Više...

Za-W-00-0

Svečano smo proslavili blagdana Svetog Ante

Blagdan sv. Ante 13. lipnja 2011. god. svečano smo proslavili uz njegovu crkvu.Misa uočnica 12. lipnja vila je veoma posjećena, svećenici su ispovijedali više od pola sata. Po svemu sudeći puka je na uočnici bilo i  više nego na sam blagdan.Read More

Više...

Više članaka...

Stranica 89 od 92

89

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 16 

Statistika

Danas76
Jučer69
Tjedan630
Mjesec1971
Ukupno164928

Site Login