Vijesti

Papa i mladi

Skupština Hrvatske Katoličke Mladeži

U subotu 14.svibnja 2011 u 16:30h održat će se skupština HKM-a gdje će se odabrat predsjedništvo i pročelnici svih ostalih sekcija. Ovim putem pozivamo sve vas mlade koji imate minimalno 14 godina i svi ostali koji se osjećaju mlado, a nisu stupili u brak.

Više...

Susret PMI u Odžaku

Susret Prijatelja Malog Isusa u Odžaku

30.travnja 2011. godine mi, Prijatelji Malog Isusa iz Neuma uputili smo se na susret PMI u Odžak. Nakon vožnje duge 8 sati napokon smo stigli. Ondje nas je dočekao župnik i dao nam blagoslov. Nakon toga smo imali kratku stanku, a zatim duhovni program gdje su nam se javno obratili majka i otac sedmero djece.

Više...

Beatifikacija pape Ivana Pavla 2

Beatifikacija pape Ivana Pavla II

Beatifikacija pape Ivana Pavla II. (1978 – 2005) započinje 1. svibnja 2011. Vatikan je potvrdio 18. veljače kako će proglašenje blaženika započeti u 10 sati, a predvodit će ga Benedikt XVI. na Trgu sv. Petra.

Više...

Uskrsna čestitka biskupa Ratka Perića

Uskrsna čestitka biskupa Ratka Perića

Što se točno dogodilo u Jeruzalemu onoga jutra (9. travnja 30.) koje nazivamo uskrsnim, najvećim danom koji nam učini Gospodin? Evanđelisti prikazuju zbivanja toga dana u pojedinostima, ali i u razlikama. Slijedimo kronološki događaje pojedinih osoba ili skupina.

Više...

Bdjenje na Veliki Petak

Bdjenje na Veliki Petak

U organizaciji Hrvatske katoličke mladeži u noći sa Velikog Petka na Veliku Subotu u župi je orgnaizirano cjelonoćno bdjenje. Mladi su se organizirali te podijelili u grupe gdje je svaka grupa provela pred Isusovim grobom po pola sata, a neke grupe i sat vremena.

Više...

Više članaka...

Stranica 89 od 90

89

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 56 

Statistika

Danas0
Jučer78
Tjedan317
Mjesec2028
Ukupno156307

Site Login