Vijesti

Za-W-00-0

Svečano smo proslavili blagdana Svetog Ante

Blagdan sv. Ante 13. lipnja 2011. god. svečano smo proslavili uz njegovu crkvu.Misa uočnica 12. lipnja vila je veoma posjećena, svećenici su ispovijedali više od pola sata. Po svemu sudeći puka je na uočnici bilo i  više nego na sam blagdan.Read More

Više...

zagreb_1

Župa Neum na susretu s papom Benediktom

U subotu 4. lipnja u večernjim satima, oko 2230 sati, naši župljani su krenuli na hodočašće u Zagreb kako bi se susreli sa papom Benediktom i sudjelovali u svetom misnom slavlju. Tijekom putovanja susretali smo mnoge vjernike koji su također išli na hodočašće.

Više...

Sv_Ante

Proslava blagdana Svetog Ante

Malo je svetaca u katoličkoj Crkvi, po kojima je Bog tvorio tolika i tako vanredna čudesa kao što je tvorio po sv. Anti i na njegov zagovor. Sv. Ante proživio je svoju mladost u Portugalu i nije se bavio učenjem jezika. Ipak je u svojim propovijedima tako lijepo govorio talijanski i francuski te se činilo, da je te jezike učio od mladosti. 

Više...

amicus 1

Održan koncert zbora Amicus u župnoj crkvi

U nedjelju 5. lipnja 2011 godine u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja u Neumu održan je drugi samostalni koncert zbora Amicus i njihovih gostiju. Koncert je započeo iza večernje svete mise u 2030h i u 2 sata koncerta zbor i gosti su izveli mnoge duhovne i svjetovne skladbe.

Više...

         PRVA SVETA PRIČEST

                       U ŽUPI NEUMprvapri-st

  
  Na VI.uskrsnu  nerdjelju pod pučkom misom, koja je ovaj put bila iznimno u 11 sati,u Župu Gospe od Zdrasvlja bila  je Prva sveta pričest 38 prvopričesnika. Misno slavljepredvodili su don Ivica i don Zdravko, program č. s. Tereza a pjevanje Mario Soldo.Sve je teklo u izvanrednom ozračju. Osobito su bili radosni mališani zbog prvog zagrljajas Isusom u Euharistiji, ali i njihovi roditelji. Crkva je bila premalena za sve misare.
     Do prispijeća novih fotografija, donosimo jednu od prijašnjih....

Više članaka...

Stranica 90 od 92

90

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 67 

Statistika

Danas44
Jučer69
Tjedan598
Mjesec1939
Ukupno164896

Site Login