Vijesti

groibljeSvete mise uz Sve Svete i Dušni dan

Kako biste mogli obavijestiti svoju rodbinu kad su mise za vaše pokojne na grobljima, donosimo njihov raspored po selima:
Svi Sveti: Župna crkva u 9, Vranjevo Selo u 10, Jazina u 10, Donji Klek u 11, Duži u 11, Crkvice molitva u 1130, Misa u Groblju Neum u 15 i molitva kod Križa za branitelje u 16 sati. (Večernje mise nema!!!)  
Dušni dan: Rana misa u 730 u novoj crkvi, Dračevice u 9 pa molitva i drugom groblju, Brestica u 10, Ilino Polje u 11,  molitva u Krešića groblju u 11, Kiševo u 10. Župna crkva, s klanjanjem u 17 sati.

logo misije 29nDanas je misijska nedjelja

Danas je misijska nedjelja, dan je molitve i promicanja misija. Slavi se uvijek predzadnju nedjelju listopada, istog dana u svim biskupijama, župama i ustanovama katoličkog svijeta. U crkveni kalendar uveo ju je papa Pio XI. 1926. godine.Molimo da Gospodin pozove što više mladih koji će postati misionari da budu neumorni u naviještanju Radosne vijesti i da bi krijepili sakramentima umorne i opterećene na putu života.Pomozimo im svojim molitvama i žrtvama  i ostalim dobrim djelima!

Misijska nedjelja

Danas je misijska nedjelja dan je molitve i promicanja misija. Slavi se uvijek predzadnju nedjelju listopada, istog dana u svim biskupijama, župama i ustanovama katoličkog svijeta. U crkveni kalendar uveo ju je papa Pio XI. 1926. godine.Molimo da Gospodin pozove što više mladih koji će postati misionari da budu neumorni u naviještanju Radosne vijesti i da bi krijepili sakramentima umorne i opterećene na putu života.Pomozimo im svojim molitvama i žrtvama  i ostalim dobrim djelima!

klapa Humanitarni koncert

Neum je, još jedamput, pokazao veliko srce. Ovaj put na, s uspjehom, organiziranom humanitarnom koncertu u kino sali koja, ovoga petka, bijaše malena primiti sve one koji su željeli pomoći. Okupljeno mnoštvo moglo je uživati su slasticama, kao i  u glazbenom programu brojnih izvođača , bilo da je riječ o solistima, klapama ili tamburaškom orkestru.

Više...

Čarapina ADon Anti Neum želi dobrodošlicu!
 
U nedjelju 22. listopada u župi Neum će se na sv. misama predstaviti župljanima Neuma kao novi župski vikar don Ante Čarapina, dosadašnji župski pomoćnik u župi Aladinići.
Župska zajednica u Neumu raduje se njegovom dolasku i toplo ga očekuje.Don Ante, dobro nam došao!!!

Više članaka...

Stranica 2 od 91

2

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 62 

Statistika

Danas131
Jučer99
Tjedan131
Mjesec2016
Ukupno158722

Site Login