Vijesti

PB300028Božićni koncert 

Večerašnjim  koncertom u, do posljednjeg mjesta ispunjenoj, župnoj crkvi, na kojem su, uz brojne domaće izvođače i zborove, nastupili i dragi gosti iz Slanog (Klapa Staglin), te Klapa Signum iz Čapljine uspiješno je realizirana ideja koncerta povodom nadolazećeg blagdana Božića. Koristimo priliku zahvaliti se svima koji su, na bilo koji način, pridonijeli da ova, hvale vrijedna, inicijativa zaživi na najbolji mogući način. Nakon koncerta veselo druženje, uz pjesmu i okrjepu, nastavilo se u župnoj dvorani. 

Više...

Biožić-3Tjedan pred Božić...
 
 -  Nedjelja 18  prosinca u 19 sati koncert BOŽIĆ U nEUMU
 - Ponedjeljak: 19. prosinca: pohod bolesnicima u uobičakeno vrijeme.
 - Utorak, srijeda, četvrtak i petak od 1630 sati: ISPOVIJED
 
Važno: novodoseljene bolesne i stare osobe treba prijaviti!!!

plnb01 - CopySutrašnji koncert

Pozivamo vas na  Koncert duhovnih i božićnih pjesama u izvođenju neumskih glazbenika i gostiju. U prelijepom ambijentu župne crkve orgnaiziramo po prvi put koncert ususret Božiću, a nakon koncerta u župnoj dvorani pozivamo sve izvođače, ali i posjetitelje na zajedničko druženje i pjesmu.

Više...

sv.-Lucija slSveta Lucija, moli za nas

Sutra, (13. prosinca) blagdan je svete Lucije. Sveta Lucija je rođena u 4. stoljeću na Siciliji u imućnoj obitelji. Imala je bolesnu majku za koju je molila Svetu Agatu da joj pomogne. No, ona joj je rekla da je majku već sama ozdravila svojom vjerom u Gospodina. U velikoj radosti zbog majčina ozdravljenja, Lucija je odlučila svoj imetak razdijeliti siromasima.

Više...

Ispovijed-slBožićne ispovijedi 2016. u Neumu

 

Sv. ispovijed je srce božićne priprave, Došašća. Bez nje Božić - nije Božić nego folklor i kao takav prije svetogrđe nego Božić! -Uobičajene su zajedničke ispovijedi u župskim zajednicama da potvrdimo ono što uvijek govorimo kad se ispovjedamo Bogu, ali  "i vama braćo". Zato dođimo baš taj dan Sve drugo u stranu! Ne ispričavajmo se ničim"

I. grupa - 1100 sati. - Sva djeca i poslijepodnevna smjena radnika.
II. grupa u 1330 sati - Glavna grupa, najviše svećenika na raspolaganju!
III. grupa u 1530 sati  - Napomena: tad imamo na raspolaganju manje svećenika!

Više članaka...

Stranica 11 od 90

11

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 55 

Statistika

Danas0
Jučer78
Tjedan317
Mjesec2028
Ukupno156307

Site Login