Prijatelji Malog Isusa

starica i pmiPMI  u posjetu hospiciju

Prijatelji Malog Isusa (PMI) suradnici Družbe sestara Služavki Maloga Isusa iz Neuma zajedno sa s.Anđelinom Perić, u srijedu 5. travnja 2017., uputili su se u posjet u Dom za stare i iznemogle osobe "Domanovići“ i Betanija Dom Hospicij Čapljina, sa molitvom i dobrim nakanama u srcu i duši.

Više...

pmi medaljicaPatron Društva Prijatelja Malog Isusa

Pozivamo na trodnevnicu povodom patrona Društva PMI, u našoj župi Gospe od Zdravlja koja će započeti danas, 22. ožujka 2017. Večernje svete mise s početkom u 18 sati, a u skolopu trodnevnice,  prema rasporedu, planira se:  

(za prikaz kliknuti ovdje ili na gumb "Više" )

Više...

2003pmi jos0Blagdan svetog Josipa

Danas 20. ožujka, a zbog jučerašnje korizmene nedjelje  liturgijski je proslavljen blagdan svetog Josipa. Bila je to prilika za molitvu da nas, našem narodu osobito drag svetac, čuva, te,  kod Boga, zagovara. Misnom slavlju nazočila je i Vrhovna glavarica Družbe Sestara Služavki Malog Isusa  s. M. Radoslava Radek. Također, ovom prilikom Društvu Prijatelja Maloga Isusa pristupili su novi članovi, a promovirani su i kandidati za članstvo u Društvu, na čemu im čestitamo.

Više...

stadler 080317Hodočašće na Stadlerov grob

U srijedu, 8. ožujka 2017. god. obilježen je dan spomena na slugu Božjega, nadbiskupa Josipa Stadlera u sarajevskoj prvostolnici uz prisustvo sestara Služavki Maloga Isusa, djece Stadlerova dječjeg sela Egipta, Prijatelja Maloga Isusa, bogoslovske zajednice na čelu s vicerektorom vlč. Markom Mikićem te hodočasnicima iz naše župe Gospe od Zdravlja iz Neuma predvođeni s. Anđelinom Perić.

Više...

zupa pmiDruštvo PMI putovalo na susret

U subotu, 3. rujna, u župi sv.Ivana Krstitelja u Lug-Brankovićima, održan je XIX. susret Prijatelja Malog Isusa, a tema susreta je bila „Stadlerovo milosrđe danas“ na kojemu su, među ostalim, sudjelovali i članovi društva PMI iz naše župe (njih 50ak) 

Više...

Više članaka...

Stranica 1 od 3

Početak
«
1

Site Login