Gostovanja

zbor prozor mainPosjet zbora iz Prozora

Posjet dragih ljudi uvijek je razlog za veselje. Osobito, ako su okupljeni u radosti pjesme, slavljenja i služenja Bogu. Jedan takav posjet dogodio se  kada su sestru Anđelinu Perić, katehetisticu zaduženu i za rad sa zborovima, u našoj župi Gospe od Zdravlja u Neumu, posijetili dragi gosti predvođeni vlč. Stipom, župni zbor Župe Presvetog Srca Isusova iz Prozora, gdje je sestra Anđelina djelovala punih 11 godina. 

Više...

slika 31Posjetio nas don Velimir

Kako smo ranije obavijestili, 17. nedjelje kroz godinu (op.a. 24. srpnja, nedjelja svetog Kristofora), našu Župu posjetio je don Velimir Tomić, misionar iz župe Kisongo (TAN). Na samom početku istakao je osobitu radost činjenicom da je, nakon izvjesnog vremena, makar i na  kratko, opet u Europi, te kako nas, bez obzira na sve razlike, povezuje radost vjere u Isusa -toliko da se, svatko onaj tko u Njega vjeruje, neovisno o kontinentu, među svojom braćom i sestrama ne bi trebao osjećati kao stranac.

Više...

vaPosjet mladih  Župe Gradina

Danas su našu te,   još dvije susjedne župe, Hrasno i Hutovo, u sklopu izleta, posjetila djeca i  mladi Župe Gradina. Nakon posjeta Svetištu Kraljice Mira u Hrasnu, Zavičajnoj kući i lapidariju u Hutovu, Neum bijaše  prilika za igru. Hvala Bogu sve je proteklo u najboljem redu, a gostima se zahvaljujemo na posjetu.

 

IMG-20160117-WA0009Koncert KUD „Klek“ 

Vokalni ansambl KUD-a „Klek“ iz Ogulina pod vodstvom voditelja, poznatog etnomuzikologa glazbenika i skupljača hrvatskog tradicijskog glazbenog narodnog blaga, Joška Ćalete, u petak 8. siječnja u crkvi Gospe od Zdravlja upriličio je koncert tradicionalnih božićnih napjeva. Gostima iz Ogulina ovo nije bio prvi nastup u Neumu.

Više...

kud hutovoKoncert HKUD-a Hutovo

„Oj Isuse željo moja“ naziv je koncerta, što ga članice i članovi HKUD-a Hutovo, već dugi niz godina, s osobitim uspjehom, organiziraju u korizmenom vremenu. Posvećen Uskrslom Isusu, nesebično  darovan svim vjernicima, ljubiteljima tradicije i običaja, koncert, na jedinstven način, kroz tradicionalne korizmene napjeve, progovara o temi Uskrsa.  Dio atmosfere  pogledajte ovdje.

Više...

Pastoral - Gostovanja

Više članaka...

Stranica 1 od 2

Početak
«
1

Site Login