Humanitarna korizmena akcija

Dani-kr-2014-01
Dani-kr-2014-01Humanitarna korizmena akcija
 
Udruga Mare Nostrum u suradnji sa župnim Caritasom, te neumskim mama, bakama i svima onima koji su voljni sudjelovati, 20.03., na Veliki Četvrtak, organizira korizmenu humanitarnu akciju “Kap dobrote za potrebite”. -Akcija će se održati iza obreda Svete Mise u župnoj dvorani, a zamišljena je kao druženje uz prodajnu izložbu domaćih proizvoda (peciva, kolača, sokova, likera, itd) i različitih rukotvorina (suveniri, umjetnine..). – Svi prilozi su dobrovoljni te odlaze u humanitarne svrhe za pomoć životu i radu Stadlerova dječjeg doma “Egipat” u Sarajevu.

Organizatori pozivaju sve Neumljane koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj akciji, te da svojim vrijednim rukama, trudom i doprinosom, pomognu dječici Stadlerova doma u njihovu odrastanju.
Također, one koji će u akciji sudjelovati svojim rukotvorinama, molimo da svoje proizvode i radove dostave u župnu dvoranu na Veliki Četvrtak do podne, te da pripaze da prehrambeni proizvodi koje budu donosili ne budu lako kvarljivi.
Radujemo se Vašem odazivu te se nadamo da će ovo biti prva u nizu uspješnih korizmenih humanitarnih akcija koje će iznijeti veliko neumsko srce.