Vijesti

nov crkvaSvibanjska pobožnost

U ponedjeljak počinje svibanjska pobožnost, izvanliturgijska pobožnost u čast Blažene Djevice Marije; održava se tijekom svibnja, a sastoji se od molitava (krunica, litanije) i marijanskih pjesama. Večernje svete mise su u 19 sati. Sutra (1. svibnja) iznimno, pored večernje svete mise u 19 sati u župnoj crkvi  i sveta misa u 11 sati u čast sv. Josipa u novoj crkvi.

Više...

skhm2017ssSusret u Vukovaru...

Mladi  župe uskoro planiraju putovanje na Susret Hrvatske Katoličke Mladeži u Vukovar. Geslo Susreta je: "Krist, nada naša". Više o samom Susretu možete pogledati ovdje. Mladima želimo da lijepo predstave našu župu i da se kući vrate s dojmovima i u radosti zajedništva i vjere.

Više...

7Uskrsnu Isus, doista

Korizma, a osobito Veliki tjedan, u našoj župi, protekli su doista svečano i lijepo. Mladi su i ove godine, u noći s petka na subotu, organizirali cjelonoćno bdijenje kod, prigodno izrađena, Isusova groba, a obredi Uskrsnuća Gospodinova,  na Veliku subotu iznova su okupili vjerno mnoštvo. Na sam blagdan Uskrsa, služene su svečane svete mise.

Više...

9Sveto trodnevlje i Uskrs

Dani od četvrtka do subote u Velikom tjednu, dani su  Svetog trodnevlja. Na Veliki četvrtak slavi se misa Večere Gospodnje, na Veliki petak obredi su Muke Gospodnje i ljubljenje križa. U večeri s petka na subotu, u crkvi  je i cjelonoćno bdijenje,  uz molitvu. Na Veliku subotu obredi Uskrsnuća Gospodinova počinju padom mraka, u 2000 sati.

Više...

Grob-16-4Sveti obredi u Velikom tjednu
Veliki ponedjeljak, utorak i srijeda: mise u 1900 sati (prigoda za ispovijed).
Veliki četvrtak: svečana misa Večere Gospodnje u 1900 sati.
Veliki petak:  obredi Muke Gospodnje počinju u 1900 sati.
Velika subota: obredi uskrsnuća Gospodnjeg počinju  u 2000 sati.

Više...

Više članaka...

Stranica 6 od 89

6

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 

Statistika

Danas65
Jučer218
Tjedan283
Mjesec1925
Ukupno152618

Site Login